Måndag

Fan också! Jag skrev världens inlägg (okej, inte världens) om vad jag ska kolla på tv ikväll.
Sen så bara raderades allting!
Gash... får väl skriva om allt.

Men i alla fall, det är måndag idag - och det innebär väldigt mycket tv-tittande :>
15.00 - The Tyra Banks Show - Kanal 3
15.55 - Top Model 2 - Kanal 3
16.55-18.30 - Liten paus
18.30 - Two and a half men - Kanal 6
19.00 - How I Met Your Mother - Kanal 3
19.30 - Two and a half men ELLER The Simpsons - Kanal 3 resp. 6
20.00 - The Simpsons - Kanal 6
20.30 - Family Guy - Kanal 6
21.00 - Two and a half men - Kanal 6
22.00 - Liten paus
23.00 - Sex And The City - Kanal 3
Där är min tvdag idag! Så på kvällen kanske det inte blir så jääättteeeemycket bloggande, får väl göra i ordning några inlägg jag kan posta mellan pauserna!
Kraaaam, Tracey ;>

STOOOOR REA!

Nu har nelly.com's stora sommarrea börjat!
Finns en maaaasssaaaa saker på rea!
Fynda nu !
www.nelly.com
(Förlåt, men jag har ingen inspiration just nu ://)

BiLTEMA

Har varit på Biltema idag, och har köpt en ny cykel till lillbrorsan. Nu är det skitvarmt här nu, och jag har absolut ingen lust för att blogga nu . Hörs senare!

Väska @ nelly.com @ Friis & Company

Mallorca Bag SEK 449, Friis & Company - NELLY.COM
"Mallorca Bag" Från Nelly.com, av Friis & Company. I LIKE THAT BAG! :D
Fast den kostar 449:-, kanske inte riktigt min budget D:

Haft en dålig morgon

Hejsan! Jag har haft en riktigt risig morgon idag. Vaknar upp med världens ont i magen, jag spyr, det bara snurrar och jag är helt kallsvettig.
Men nu mår jag bättre i alla fall! Ha en glad midsommar :D

Late Night

Tjalol, jag har varit o kollat på SATC nu, o lite sånt. Lite seg uppdatering idag, men så blir det ibland när det är fint väder! Idag gick jag på en minipromenad med vår hund, sen sent på eftermiddagen kastade jag mig på cykeln och cyklade iväg nästan till Diana! Eller det fattas väl kanske 3-4 km eller något sånt, men det är en lätt match för mig! (a') Jaja, nån dag ska jag cykla till Diana. :) Har inte tagit några bilder, lite svårt att ta bilder när man cyklar, heh. Men imorgon kanske. Om jag ska cykla då vill säga ;>

before & after

Före
VS.
Efter
Vilken gillar ni mest?

yesterday.


Natt

Hejsan! Lite "låg" uppdatering idag? Eller i alla fall här på kvällskvisten :) Var ute o cyklade sen efter jag solade (kolla inlägget under) så jag cyklade väl sammanlagt 15 km eller något sånt igår. ^^ Ska nog gå o lägga mig snart.
Vi hörs senare idag!

Sola

Ska ut o sola nu, baiii.

Cycling

Hej! Har precis varit ute och cyklat med min lillebrorsa, första gången jag cyklar typ hemma hos mamma :O haha, men roligt var det, fast jag ramlade en gång på hemvägen. Ska nog cykla sen med min andra brorsa, för han ville gärna det.

Kolakakorna.

Här är en sneak peak på kolakakorna jag gjorde igår!

Onsdag

Tjatja, det är onsdag idag och jag är "barnvakt" åt mina syskon idag. Fast dom klarar sig själva, mohahaha. Men dom har invaderat ett rum med täcken och miljoner gosedjur. Det kanske inte är så jättebra... kolakakorna gick hyfsat bra. Men jag tror jag borde satsa på att göra mjuka kakor istället för hårda för mina blir typ mjuka, haha. Men dom smakade ganska bra. Jag har några bilder i kameran, får väl ladda över bilder till datorn sen.
Lyssnar på Waka Waka med Shakira just nu, den är asbra! Ha de så bra, jag ska nog gå ner och borsta tänderna, byta om osv.

KOLAKAKOR

Så, nu har jag hittat ett recept på kolakakor (som är så jävla goda!!) och ska nu testa att baka dom!
Kommer ta lite bilder och lägga upp (om de blir lyckat såklart!) ;)

Hemma från fotbollsträningen!

Hej på er ! Nu var det den sista fotbollsträningen för vårsäsongen! Fast det slutade inte gott... jag skrapade upp lite på armbågen och på benen. Och det svider. Mamma gjorde kladdkaka imorse, och nu blir ju jag sugen på att baka nåt gott! Jag bakade havreflarn igår och det gick faktiskt ganska bra. Så nu sitter jag här o glor runt på bakbloggar x") men allt ska vara så avancerat! Aja, jag ska leta vidare nu. :D

Parfym VS. Nagellack

Tänkte berätta i ett litet inlägg vilken parfym jag brukar använda och vilka nagellack jag har :)^^
Min parfym som jag använder ibland. Heter typ Beckham nånting ;)
Lite av mina nagellack jag brukar använda, givetvis har jag fler . :) Dom flesta kommer från Depend! Men dom har billiga o ganska bra nagellack. ^^

God morgon!

God morgon på er, eller kanske god eftermiddag? I alla fall, jag gick upp för en halvtimme sen ungefär. Borstade tänderna o lite sånt, bytte om osv. O nu sitter jag här och äter kladdkaka med vaniljsås, mohahaha. Ni kommer få se en sjaskig webcam bild på det, och ni kommer äcklas.:) Idag har jag fotbollsträning om typ fem och en halv timme.... Kommer ett inlägg snart, vad det blir får ni se då :)
En sak som jag märkt att det går fortare att ladda upp webcam bilder än vanliga. ^^

Update!

Tja bitches! Nu har jag kollat på How I Met Your Mother, The Simpsons, Top Model, 2½ Men och snart är det dags för Sex And The City, och efter det 2½ men igen.

Jag har blivit lite förälskad i HIMYM, och Ted är ju faktiskt lite gullig... :)
Fast han blir ju inte så bra på bild tyvärr... men i serien är han söt. Och gullig. ;)

Mackor

Så, nu kommer inlägget där jag ska visa er hur man gör mina specialmackor!
Och det är inga speciella ingredienser eller så, det är bara att ta en tripp till skafferiet, kylskåpet och kryddskåpet!
Du behöver:

Sallad, Oregano, Skinka, Smör och Limpa!

1. Börja med att bre mackorna.
2. Lägg sallad över mackorna.
3. Lägg skinkan på salladen.
4. Strö oregano över skinkan/salladen.
5. Nu är mackorna klara! Gör sen ett glas mjölk för extra "kryddning" ;)
Klart! Detta är gudomligt gott... :)

Handlat

Hejsan, har varit och handlat idag. ^^
Sen när jag kom hem gjorde jag två asgoda mackor. Jag ska faktiskt visa er hur man gör dom mackorna, för dom är asgoda. Inlägget kommer om ett tag. ;)
Vad har ni gjort annars då? :)

musik


MÅNDAG - NY VECKA

Hej på er och godmorgon! Det är måndag idag = ny vecka.
Veckan ser ut såhär:
Måndag: Slappa, kolla på tv/sitta vid datorn/kanske fota
Tisdag: Slappa, kolla på tv/sitta vid datorn/fotbollsträning (sista!)
Onsdag: Slappa tror ja.
Torsdag: Slappa.
Fredag: Fira midsommar typ.
Lördag: Inget speciellt.
Söndag: Inget speciellt.
Min vecka är verkligen händelserik, och ikväll så är det TVTAJM! Klockan 20.00 är det Top Model 13 på 3:an, då visar dom scener som inte visats osv. Sen efter det är det 2½ men på 6:an, sen efter det vet jag inte riktigt vad det finns för program då att kolla på. Sen klockan 23.00 är det SATC! Efter det så är det 2½ men (ska det vara) och innan Top Model går ju Simpsons på tv också då mellan 19.00 och 20.00. Det blir tvkväll för mig då ;)

MIG

Där får ni bilder av mig, bara mig.

nattinlägg

Jag i lugg. Mohahah.
Det ser ju ut som jag färgat håret, lol, typ både mörkare och ljusare. (;

Färga håret?

Jag funderar på att färga håret igen, jag har en liten ful utväxt. Funderar på om jag ska ta samma färg som förra gången - Kastanjebrun - eller om jag ska ta en ny färg.
Frågan är då:
Mörkare eller ljusare?



Flower.


photos@sthlm





Lite mer bilder från Stockholm när jag var där i April.

Mascaran jag använder!

Tänkte ni kanske ville veta vilken mascara jag brukar använda. Hoppas det här är rätt bild, lol. Men i alla fall kommer den från Yves Rocher och jag fick den på köpet en gång när jag köpte lite saker. Det är en volymmascara, och den är hyfsat bra. & enligt Diana (dulcediana.blogg.se) så är den tydligen kanonbra, och den är faktiskt ganska bra! Fast jag använder inte mascara superduperofta, men då jag sminkar mig så är det denna jag använder!

Shorts från Gina Tricot!

Jag hittade dom här snygga shortsen från ginatricot för bara 199:- Dom här var riktigt snygga alltså... Bruna ben, ett långt slappt vitt linne, solglasögon och långa halsband och looken är fixad!

Guten morgen!

Hejsan, igår gick jag och la mig klockan tolv, och gick upp för ett tag sen. Så Diana har inte riktigt rätt, jag vaknade faktiskt inte tolv idag! Mohahaha....
I alla fall så ska jag snart gå o byta om, borsta tänderna (!) borsta håret och gå och kolla på Ned's declassifield maraton, haha! Så vi hörs snart!

Vitt

Nånting ni inte visste är att när jag tar bilder på massa blommor (som dom här) så brukar jag ALLTID nästan lägga mig ner på marken och ta foton på "den vinkeln" ;) En gång i skolan skulle jag ta kort på en maskros, och då la jag mig ner på marken, och det var ju några som undrade vad jag höll på med (;

Loves ♥

För en vecka sen så var jag på Sweden Rock, och då hittade jag absolut ingenting att köpa (typ hattar, tröjor etc.) men mina lillebröder hittade kepsar, solglasögon m.m. Och då lovade pappa mig att jag kunde få nåt annat istället senare! =D
Så idag beställde jag denna klänning från H&M, bara 49:-!
Sen beställde jag två par skor, fast dom finns inte kvar på hemsidan längre ;) Jag kanske hann köpa dom innan dom tog slut? :D

Välkommen till min nya blogg!

Welcome to me, Tracey är mitt namn, och detta är MIN blogg, mina åsikter, mina bilder och MITT LIV. En liten blandad blogg kan man säga, med det bästa från mig!

 

´

Headerbilden,:)


RSS 2.0